Zemljevid:
Poiščite nas na zemljevidu
  Mobilni telefon:
+386 (0)31 683 264
  Telefon:
+386 (0)5 33 30 300
  Fax:
+386 (0)5 33 30 302
  Mail:
graver.grilj@siol.net
  Kontakt:
Pošljite nam vaša vprašanja

 
Urška Grilj s.p.
Ulica Gradnikove brigade 15
SI-5000 Nova Gorica
Slovenija

   
   
     

Magneti

Magneti ponujajo širok spekter uporabe in so zelo enostavni za uporabo zaradi svoje prilagodljivosti in prožnosti.

Pri nas dobite vrsto magnetov:

  • plastoferit - magnetizirana mehka plastika :: Primeren je za označevanje skladiščnih regalov. Dobi se ga v različnih velikostih in debelinah. Dobava je možna v kolutih po 50m ali rezan na želeno velikost z napisnimi kartončki in pvc folijo. Za označevanje v skladiščih so primerni magnetni C-profili, saj jih lahko premeščate vsakič znova na drugo mesto. Kartonček za označevanje za zaščitno pvc folijo enostavno nadomestite z novim in tako spremenite oznako police.
  • supermagnet - neodim :: Je najmočnejši magnet in je nepogrešljiv tam kjer se potrebuje majhna teža, majhna prostornina in močno magnetno polje. 
  • ferit :: Okrogli - ugodnejša možnost pritrjevanja tam kjer velikost in moč nista pomembna. Uporaben je za pritrjevanje fotografij, izdelkov iz gline in umetne mase, lesenih izdelkov, ipd. S personaliziranim magnetom presenetite svoje domače z izvirnim spominkom.
  • magnetna folija :: Uporabna je za taksiste, avtoprevoznike, reklame, ipd. Magnetno folijo enostavno pritrdite in po uporabi odstranite. Njena prednost je ta, da jo lahko premeščate iz vozila na vozilo. 
Copyright 2024 by Branimira Grilj s.p. Pogoji uporabe Izjava o zasebnosti
Izdelava spletnih strani Madoja.